Thursday, 5 November 2009

Kerro ihmisille kansanmurhasta

Praag 2008-12-04

Jelleke Wierenga
Torstai 4. joulukuuta 2008

Monet meistä eivät tiedä mitä Etelä-Afrikassa tapahtuu. Pistämme päämme kuoppaan kuten strutsit ja toivomme, että kaikki nämä epämiellyttävät asiat, erityisesti farmimurhat, eivät olisikaan tosia. Toivomme, että joku vain taikoisi ne pois.

Valitettavasti poppakonstit eivät toimi, kuten ei monet muutkaan asiat Uudessa Etelä-Afrikassa. Ainoa mikä voi toimia on, että kaikki meistä katsovat todellisuutta kasvoihin, olkoon se kuinka sairas, huono, karmiva tai verinen tahansa.

Nyt mahdollisesti kysyt: ”Mitä minä voin yksilönä tehdä?” Et ole niin voimaton kuin luulet. Jos sinulla on suu, voit puhua. Jos sinulla on tietokone, internet-yhteys ja viisi sormea voit puhua koko maailman kanssa. Voit kertoa koko maailmalle mitä täällä tapahtuu niin, että he eivät voi jälkeenpäin sanoa: ”Mutta emme tienneet…”

Kutsun täten kaikki jotka tätä artikkelia lukevat vierailemaan seuraavilla nettisivuilla vakuuttaaksesi itsellesi mitä nenäsi alla tapahtuu. Laita ne sitten näkyville ja muiden tietoisuuteen jokaisessa sähköpostiviestissäsi.

www.stopdiemoorde.co.za
www.plaasaanvalle.co.za
www.plaasmoorde.com
www.farmmurders.com

Pyydä vastaanottajia levittämään näitä osoitteita niin, että uutinen Etelä-Afrikan kansanmurhasta matkaa ympäri maailman. Pyydä ulkomaisia kontaktejasi informoimaan ihmisiä ja kirjoittamaan viestejä medioille.

Toitota viestiä jokaisella foorumilla ja levitä ympäri nettiä. Yksi pieni ääni voi tulla mahtavaksi kuoroksi.

Sivustolta www.stopdiemoorde löytyy seuraava kirje hollantilaiselta naiselta:

Renate 21. marraskuuta 2006

Kauhulla ja ihmetyksellä minä hollantilainen nainen, tutustun sivustoonne. Tämä tieto ei saavuta Eurooppaa ja Hollantia. Luulimme, että tätä tapahtuu vain Zimbabwessa. Toivotan teille ylpeille afrikaanereille voimia puolustaessanne kaunista maatanne väkivaltaa vastaan.

Renate ja hänen liberaalit maanmiehensä, jotka heristelivät sormeaan ja johtivat boikottitoimia valkoisten johtamaa Etelä-Afrikkaa vastaan - valaisepa heitä nyt hieman uuden ”vapautetun” Etelä-Afrikan julmista erikoisuuksista.

Sivustolla www.plaasanvalle.co.za (myös www.farmmurders.com) voit nähdä videopätkiä entisestä presidentistämme Nelson Mandelasta, joissa hän tovereineen laulaa: : "We the members of MK have pledged to kill them - the ama-Bhulu (valkoiset)."

Ihmiset eivät ole vielä ymmärtäneet laskea yhteen yksi ynnä yksi ja tajuta, että buurien ja valkoisten murhaaminen tapahtuu ANC:n hiljaisella hyväksynnällä. Eivätkö he muka ole asettaneet ”maareformisuunnitelmaa” jonka seurauksena suuri osa (valkoisten) maasta otetaan haltuun.

Niitä buureja, joita ei (vielä) ole murhattu kiusataan (myös hallituksen hiljaisella siunauksella) karjavarkauksilla, eläinten kiduttamisella, laittomilla siirtolaisilla ja satojen polttamisella.

Suurisuuntainen valkoisten maastamuutto seurauksena väkivalta-aallosta ja sortotoimista sopii hyvin Kaksikieli-ANC:n toimiin. He haluavat “puhdistaa” Etelä-Afrikan (itse asiassa koko Afrikan) hintaan mihin hyvänsä valkoisista, joista he kuitenkin ovat niin riippuvaisia, ajaen samalla maan ja omankin väkensä surkeuteen. Siinä on sinulle rotuvihaa.

Älä häpeile lisätä ihmisten painolastia kertomalla totuuden ja faktat maastasi. Sinun omaelämäsi on pelissä.

Älä välitä liikaa aivottomista ja naiiveista sieluista, jotka uskovat “muutokseen”, ”tasa-arvoisuuteen”, ”demokratiaan”, ”rauhaan”, ”vapauteen” ja tämän tapaiseen Orwellilaiseen 1984 kaksoisstandardiin ja uuskieleen. Heidän muutosnäkemystensä hetki koittaa kun he kokevat omassa ruumiissaan kuulan, veitsen, keittoveden, kuristusköyden, tulen, potkun tai raiskauksen.

PS: George Orwellin 1984 kuten myös Eläinten vallankumous ovat kirjoja joihin jokaisen liberaalin pitäisi tutustua.

http://praag.co.za/content/view/3651/403/

Oorsprong:Hommaforum
http://hommaforum.org/index.php?topic=475.75
http://hommaforum.org/index.php?action=profile;u=644

No comments: