Thursday, 6 May 2010

De Afrikaner/Boeren zien genocide in hun toekomst


Door Adriana Stuijt.

Adriana Stuijt is een Suid-Afrikaanse journaliste die in Nederland woont. Zij is een onvermoeibare strijdster om de waarheid omtrent haar geboorteland wereldkundig te maken. Zij maakt gebruik van alle mogelijke kanalen waarvan internet ongetwijfeld de grootste kansen biedt om een talrijk internationaal publiek te bereiken.

De vraag van Peter Murray, wanneer de Afrikaner/Boeren uiteindelijk eens hun eigen zelfstandige staat mogen vormen - is nu buitengewoon relevant.

Er vinden de eerstkomende twee zaterdagen in centraal Londen, Groot Brittannië, twee bijzondere gebeurtenissen plaats : komende zaterdag 8 mei zullen een aantal jonge Afrikaners met dichtgeplakte monden voor het Britse parlement demonstreren tegen het feit dat de Britse regering doodstil blijft over de volksmoord die nu als een tsunami hun 3-miljoen volksgenoten dreigt te verzwelgen. Het archief van deze volksmoord kan o.a. gevonden worden op http://censorbugbear-reports.blogspot.com en andere websites.

Er zijn nu al meer als 700,000 van zelfs de best-opgeleide 3-miljoen Afrikaner/Boeren uitgestoten naar onvruchtbare kleine stukjes grond waar hun kinderen nu nog maar 3 maaltijden per week krijgen van de vakbondsleden van Solidariteit.co.za die wegens hun technische kwaliteiten nog werk hebben.

Deze verarmde, verhongerende en dakloze Afrikaner/Boeren zijn aan het verkommeren alleen maar omdat ze 'blanken' zijn : hun ouders en grootouders worden doelbewust uitgesloten van de arbeidsmarkt door de anti-blanke arbeidswetgeving van de regerende African National Congress Party van Jacob Zuma en zijn voorgangers. Onder de VN-Genocide Conventie wordt ook de doelbewuste uithongering van een minderheidsgroep als deel van het genocide-proces aangemerkt. Bovendien worden er nu zeer veel Afrikaner/Boer gezinnen in de steden en het platteland op grote schaal door zwarte jeugdbenden in hun woningen aangevallen, de broodwinner van het gezin wordt dan meestal koelbloedig vermoord, de vrouwen en kinderen worden dikwijls verkracht en er worden ledematen afgehakt en langdurige martelingen op deze Afrikaner/Boer gezinsleden uitgevoerd.

Alle indicaties van een doelbewuste volksmoord zijn ook aanwezig in het feit dat de ANC-president Jacob Zuma geen tuchtmaatregelen schijnt te kunnen/willen ondernemen tegen zijn jeugdleider Julius Malema om hem op te laten houden met zijn opzwepende haatspraak om de hele Afrikaner/Boeren bevolking uit te moorden met zijn veelvuldig-gezongen 'vryheidsliederen' zoals "Schiet de Boeren, ze zijn allen verkrachters,' en "Vermoord de Boer, vermoord de agrariërs.'

Op Zaterdag 15 mei vindt er ook een optocht plaats in Londen die zal eindigen bij de Zuid Afrikaanse ambassade. Deze protesttocht door uitgeweken Zuid-Afrikanen die nu noodgedwongen in Engeland moeten werken, omdat hen doelbewust werk geweigerd wordt in hun geboorteland, toont alle verschijnselen van politieke verdeling die ook Zuid-Afrika aan het verscheuren zijn : een groep Engelstalige blanken weigert in te zien dat de Afrikaner/Boer gezinnen aangevallen worden door gewapende jeugd-militias die het doel hebben om ze uit te moorden ; de Engelstaligen zien 'het probleem' als 'doodgewone misdaad'.

De Afrikaner/Boeren willen plakkaten met zich meedragen met foto's van de slachtoffers van deze genocide - maar dit wordt ze door de stadspolitie van Londen geweigerd. De optocht zal vooral afgeblazen worden als de Afrikaner/Boeren het zouden wagen een foto van vermoorde Boer Eugene Terre'Blanche mee te dragen ...

Adriana Stuijt

Oorsprong:Angeltjes Blog
http://blog.seniorennet.be/angeltjes/archief.php?ID=640809

1 comment:

epdullaart@yahoo.com said...

Why is the swastika-flag of the AWB been used? In Europe there are bad memories about the swastika (WW2). The old South-african flag could also be used?